Політична реклама

Через непроплату на вулицях Львова можуть вимкнути освітлення

1359 0
Через непроплати Казначейства Львів на Великодні свята може залишитися без вуличного освітлення.

Зокрема, за березень Казначейство не проплатило ЛКП «Львівсвітло» 406 тис. грн, - інформує прес-служба Львівської міськради.

Львівсвітло має заборгованість по Пенсійному фонду, відповідно будуть штрафні санкції і пеня, є також заборгованість по  пальному у розмірі 30 тис грн.

Йдуть Великодні свята, потім вихідні, треба заправляти машини аварійно-диспетчерської служби. Вона працює цілодобово, і якщо заборгованість не буде погашена, то машини не заправлятимуть і на свята місто залишиться без вуличного освітлення.

Також підприємство не може виплатити зарплату своїм працівникам.

За інформацією департаменту фінансової політики, станом на 19 квітня Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 17млн 129 тис грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!