Політична реклама

Через непроплати у районах Львова не можуть доремонтувати тротуари

1420 0
У районах Львова не можуть закінчити заплановані ремонти доріг та хідників. Роботи майже завершено, але через невиплати казначейства районні адміністрації змушені призупиняти ремонт дорожнього покриття і хідників.

На сьогодні заборгованість є в кожному зі шести районів міста, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, у Галицькому районі виконано всі заплановані дорожні роботи, залишилось покласти асфальт на ділянці вулиці Митрополита Андрея. Заміну та ремонт хідників виконано на чотирьох із дев’яти об’єктів. Заборгованість становить близько 1 мільйона гривень.

Залізничний район через затримки виплат із казни боргує 790 тисяч гривень за майже виконаний обсяг ремонтних робіт. Тут залишається лише доробити хідники на вулиці Левандівській та ще двох інших.

У Сихівському районі усі заплановані дорожні роботи виконані, крім проспекту Червоної Калини. Хідники замінено та відремонтовано на вулиці Полуботка, проспекті Червоної Калини. Загальна заборгованість – 1,6 млн грн.

У Шевченківському районі відремонтували вулицю Хімічну, хідники оновили на Величковського, Чорновола. Також завершують роботи на вулиці Мазепи, через відсутність фінансування роботи на вулицях Рапопорта і Леонтовича не можуть розпочати, як і на вулиці Перекопській. Борг казначейства у цьому районі сягає 1,3 млн грн.

У Франківському районі всі заплановані дорожні роботи виконано. Хідники замінено та відремонтовано на вулицях Сахарова, Горбачевського та на ділянці вулиці Наукової, від номера 52 до 82. Заборгованість становить 1,5 млн грн.

У Личаківському районі всі заплановані дорожні роботи виконані, завершують роботи на Кривчицькій Дорозі. Тротуари відремонтовано в повному обсязі, планують також додаткові роботи на непарній частині вулиці Каштанової, вулиці Зеленій (на ділянці від Водоканалу до вулиці Йосипа Сліпого), деякі із цих робіт проведуть за співфінансування мешканців.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!