Через невиплату зарплати медикам у Соснівці відкрили кримінальне провадження

1020 0
Зарплату медикам Соснівської міської лікарні не платять ось уже кілька місяців.
www.absoluteworld.com

www.absoluteworld.com

За фактом безпідставної невиплати заробітної плати медикам у Соснівці, які на знак протесту оголосили голодування, Червоноградська окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Читайте також: На Львівщині медики оголосили голодування через невиплачені зарплати

«Значного суспільного резонансу набула ситуація, яка відбувалася у Соснівці (Червоноградський район), де медпрацівники міської лікарні оголосили голодування вимагаючи виплати заробітної плати. За цим фактом Червоноградська окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження щодо безпідставної невиплати заробітної плати більше як за один місяць (ч. 1 ст. 175 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що зараз проводять першочергові слідчі дії, встановлюють всі обставини вчиненого кримінального правопорушення.

Нагадаємо, медики Соснівської міської лікарні оголосили голодування через заборгованість із заробітної плати. Працівникам зарплату не виплачують ще з квітня. Працівники лікарні й надалі продовжують ходити на роботу, оскільки не можуть залишити своїх пацієнтів без допомоги. Свої вимоги не полишуть – й надалі вимагатимуть виплатити їм усю заборгованість. НСЗУ зі свого боку виплачує всі кошти відповідно до тих пакет послуг, які надають у Соснівській ліекарні. Претензій до них не має. За словами медиків, питання має вирішити влада – наприклад, виділити додаткові кошти, які б покрили заборгованість.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!