Через низку отруєнь у Львові почали позапланово перевіряти ресторани

1376 0
У постачальників м’яса та курячих яєць на ринку «Шувар» відбирають зразки для перевірки.
Фото: objor.com

Фото: objor.com

Через велику кількість постраждали після отруєння на бенкетах у ресторані «Червона Рута» у Львові та кафе-барі «Озон» в Кам’янці-Бузькій, Держпродспоживслужба вирішила позачергово перевірить заклади громадського харчування, що розраховані на велику кількість відвідувачів. Про це повідомляють на сайті Держпродспоживслужби.

Зазначається, що після бенкетів у цих двох закладах до лікарні з отруєнням потрапили 104 людини, 21 із яких – діти. Перевірки почали з 5 липня. Крім цього, у постачальників м’яса та курячих яєць на ринку «Шувар» відбирають зразки для перевірки. 

Читайте також: Яких продуктів варто уникати влітку, щоб уберегтися від харчового отруєння. Перелік

Додамо, що впродовж першого півріччя 2019 року на Львівщині зареєстрували 8 випадків отруєнь. Зокрема, 9 червня у львівському ресторані «Червона Рута» на весіллі отруїлись 63 відвідувачі. У продуктах та у працівників виявили стафілокок та сальмонелу. Пізніше власника ресторану оштрафували на 25 тисяч гривень.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!