Через паркування на площі Ринок мешканцям анульовують перепустки на в'їзд у центр міста

2677 0
Наразі перепустки анулювали на один місяць.
Фото: Надія Марченко

Фото: Надія Марченко

Через паркування у невстановлених місцях у Львові анулювали 24 перепустки на в'їзд у центральну частину міста. Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

«Отримуючи перепустку, мешканцям повідомляють, де саме вони можуть паркувати свої авто. До прикладу, якщо особа живе на вул. Театральній, то вона може паркувати авто на вул. Театральній. Якщо ж мешканець живе на пл. Ринок, то він може паркувати авто на вул. Друкарській та бічних. Тобто на перепустці мешканцю вказують, де саме він може залишати своє авто. Не можна паркувати машини на площі Ринок, вулиці Шевській, біля Катедри», – додав керівник управління безпеки міста Юрій Діль.

Читайте також: У Львові затвердили нові зони паркування і підвищили вартість

Через те, що вулиці замело снігом і власники авто не бажали розчистити свої місця для паркування, вони почали ставити машини на площі Ринок, каже Юрій Діль. За такі порушення інспектори з паркування їх штрафували на суму від 255 до 510 грн, а коли на порушників це не вплинуло, то таким мешканцям анулювали 24 перепустки на в'їзд. Їх анулювали на один місяць.

«Ми стикнулися з тим, що автомобілі почали паркувати практично біля входу у Ратушу. Це неприпустимо. Тому «Муніципальна варта» щодня моніторить ситуацію і стежить, щоб були дотримані всі правила щодо в'їзду і паркування на площі Ринок», – додала Ірина Маруняк.

Читайте також: Спочатку робота, потім шашлик. Як львів'яни організовуються і розчищають сніг

Нагадаємо, мешканцям, які проживають у центральній частині міста, та тим, хто має оформлене право власності на помешкання чи приміщення у центрі міста, видають перепустки на право в'їзду.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!