Через перебої з бланками в Україні тимчасово не видаватимуть водійські права

1267 0
Відновити виготовлення бланків обіцяють орієнтовно через два дні.
Photo by Vitor Paladini on Unsplash

Photo by Vitor Paladini on Unsplash

Через перебої із постачанням бланків в Україні тимчасово не доступна послуга з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія. Про це повідомили сьогодні, 9 червня, у МВС.

«За інформацією Державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна», відновлення виготовлення бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів планується орієнтовно через 2 дні», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів затвердив нові зразки бланків і технічних описів національного та міжнародного посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу та зразка розпізнавального автомобільного знака. 

Нові посвідчення водія друкують на пластиковій карточці. Він тримовний (українською, англійською, частина – французькою мовами) і чинний на території всієї Європи та в багатьох країнах світу. Окрім того, на ньому – група крові (резус-фактор) водія.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!