Через перекриття частини Городоцької громадський транспорт курсуватиме зі змінами. Схеми

1909 0
На перехресті вул. Городоцької – Степана Бандери проводитимуть роботи з облаштування трамвайної інфраструктури.
Фото: ЛКП "Львівелектротранс" / Facebook

Фото: ЛКП "Львівелектротранс" / Facebook

Через реконструкцію вул. Степана Бандери з 14 жовтня на місяць для руху транспорту перекриють перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій.

На перехресті проводитимуть роботи з облаштування трамвайної інфраструктури: влаштування стрілочних переводів, зміна радіусів поворотів трамваїв, відновлення контактної мережі трамвайної лінії. За словами в.о. керівника управління транспорту ЛМР Олега Партики, на час ремонту громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

Трамваї № 1, № 4, № 6 курсуватимуть лише до церкви Анни та в зворотному напрямку. Водночас організували експрес-маршрут, який курсуватиме за цим напрямком (Залізничний вокзал – вул. Захисників України (церква Св. Анни).

Автобусні маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут «Аеропорт – церква Св. Анни» у напрямі до центральної частини міста курсуватимуть по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича - вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом. У напрямку до Залізничного вокзалу автобусні маршрути тимчасово виконуватимуть об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Схеми пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!