Через перекинуту вантажівку на трасі Київ – Чоп частково перекрили рух. Оновлено

1814 0
Рух на ділянці між селами Коростів та Козьова буде ускладенений, допоки вантажівку не піднімуть з кювету.

На трасі Київ – Чоп на 666 км між населеними пунктами Коростів та Козьова патрульна поліція частково перекрила рух через вантажівку, яка з’їхала у кювет. Наразі триває вивантаження товару, після чого транспортний засіб піднімуть та приберуть з дороги.

Як уточнила Tvoemisto.tv речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, вантажний автомобіль Volvo злетів у кювет через ДТП ще в суботу, 25 грудня. У результаті аварії ніхто не постраждав. Піднімати вантажівку розпочали лише сьогодні. Раніше вона не перешкоджала руху транспорту на автодорозі, проте для того, щоб її забрати, довелося частково перекрити можливість проїзду на ділянці. Наразі патрульні регулюють рух на трасі. Його відновлять як тільки вантажівку піднімуть.

За інформацією патрульної поліції, станом на 19:00 год рух дорогою відновили. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!