Через перевищення ліміту на Львівщині впровадили аварійні відключення світла

3441 0
Графік подачі електроенергії розроблений для трьох груп споживачів.
ФОТО: UNSPLASH

ФОТО: UNSPLASH

У вівторок, 20 грудня, через перевищення ліміту споживання НЕК «Укренерго» впровадило на Львівщині аварійні відключення електроенергії.

Джерело: «Львівобленерго»

Читайте також: Лише 50% споживачів Львівщини можуть отримувати електроенергію, – Козицький

Зазначимо, на Львівщині діє графік відключення світла для споживачів. Електроенергія подається двічі на добу по чотири години, а в інші години доби можливі аварійні відключення. Графік подачі електроенергії розроблений для трьох груп споживачів. Дізнатися, до якої групи належить ваш будинок, можна на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла».  Також дізнатись групу та графік відключень можна у чат-ботах «Львівобленерго» у Viber і Telegram. Інформація щодо фактичної відсутності електроенергії доступна у розділі «Немає світла»Приєднатись до чат-ботів можна тут.

«Ситуація складна, адже навіть до аварійного відключення лише половина жителів області могли одночасно користуватись електроенергією. Тепер ще важче. Розумію злість та відчай кожного. Енергетики працюють над тим, щоб покращити ситуацію. Мусимо пройти цей період»,  написав голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: На Львівщині – одна з найскладніших ситуацій зі світлом 

Нагадаємо, «Львівобленерго» радить звіряти групу відключень, до якої належить будинок, із реальними вимкненнями електроенергії. Може бути помилка у самому списку від обленерго, тому його потрібно спершу перевірити на практиці.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!