Через підтоплення внаслідок злив на Сахарова проведуть реконструкцію каналізації

4624 0
На вул. Академіка Сахарова у Львові проведуть реконструкцію каналізаційної мережі.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

У Львові проведуть реконструкцію відведення дощових вод дренажного лотка у каналізаційний колектор на вул. Академіка А. Сахарова. Відповідне рішення сьогодні прийняв виконавчий комітет ЛМР.

Читайте також: Як зміниться вулиця Вітовського та перехрестя з Сахарова після реконструкції

ЛКП «Львівелектротрансу» надали функції замовника на проектування та реалізацію проекту. Департамент економічного розвитку ЛМР має передбачити видатки для реалізації проєкту за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

«На вул. Сахарова зараз підтоплень немає, дощова каналізація почищена та почищені лотки. Але, щоб і в майбутньому все було добре, необхідно провести роботи передбачені цим рішенням», – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарстваІрина Маруняк.

Читайте також: Потужна злива у Львові. Затоплені вулиці та повалені дерева

Нагадаємо, що 11 червня у Львові пройшла сильна злива, яка підтопила кілька вулиць, повалила дерева та пошкодила мережі. Тоді за 2 годин дощу у Львові випало 25% місячної норми опадів.

Від сильного дощу у Львові стаються підтоплення на перехресті вулиць Сахарова та Вітовського.


 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!