Політична реклама

Через півгодини у Львоі на площі Ринок розпочнеться освячення Йорданської води

1655 0
Сьогодні, 19 січня, коли більшість християнських церков східного обряду святкуває Водохрестя, у Львові, на пл. Ринок представники різних конфесій разом освятять воду для мирян нашого міста.

Розпочнеться все о 13.00 год. на пл. Ринок біля шопки. Освячувати воду для львів’ян будуть єпископи та священики Вірменської апостольської церкви, Української греко-католицької церкви, Української православної церкви (Київський патріархат), Української автокефальної православної церкви, Української православної церкви, також присутні будуть священики Римо-католицької церкви.

Цьогоріч честь проведення чину освячення води випало Вірменській Апостольській церкві, тому святкове Богослужіння очолить о. Тадеос, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!