Через погіршення ситуації з Covid-19 можуть обмежити роботу залізниці та авіасполучення зі Львовом

4525 0
Станом на сьогодні госпіталізованими є 1 112 людей в міських медичних закладах.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Якщо у Львові погіршуватиметься ситуація з коронавірусом і кількість хворих не йтиме на спад, то можуть обмежити роботу авіа- та залізничного сполучення. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM».

Наразі ж поширенням вірусу у місті незмінна, тому про послаблення карантину поки не йдеться.

Читайте також: Тих, хто перехворів на Сovid-19, турбують панічні атаки, втрата апетиту і дратівливість, – дослідження

«У Львові карантин ввели до 12 квітня, але, якщо дивитись об'єктивно, статистика не найкраща. Тому іншого варіанту, як бути в локдауні, немає. Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації. Багато людей нехтують карантинними обмеженнями. Щодо карантину, то поки все без змін, але якщо піде погіршення, то можуть закрити все: і авіа, і залізничне сполучення зі Львовом», – каже він.

Станом на сьогодні госпіталізованими є 1 112 людей в міських медичних закладах. Люди, додає він, продовжують поступати кожного дня. Приміром, за вчора, 4 квітня, незважаючи на те, що це була неділя, поступило 46 нових важкохворих пацієнтів. По області – понад соня.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я України напрацьовує програму реабілітації пацієнтів, які перенесли коронавірус в амбулаторних і стаціонарних умовах. На неї мають передбачити державне фінансування через через «Національну службу здоров'я».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!