Через погодні умови в аеропорту Львова затримується або скасували кілька авіарейсів

2930 0
Ідеться рейси з Варшави, Шарм-Ель-Шейху та Венеції.
фото: xvatit.com

фото: xvatit.com

Сьогодні, 26 грудня, через погані погодні умови у міжнародному аеропорту «Львів» скасували, перенаправили та затримали кілька рейсів. Про це інформує прес-служба летовища та інформаційне табло аеропорту.

Рейс UTN3232 (маршрут Шарм-Ель-Шейх – Львів) сів на запасний аеродром в аеропорту Бориспіль через погані метеоумови у Львові. Відтак, рейс UTN3231 (маршрут Львів – Шарм-Ель-Шейх) затримується з вильотом зі Львова до 13:00. Він мав вилетіти зі Львова о 2:30. Пасажирів, кажуть в аеропорту, нагодували.

Читайте також: Львівський аеропорт відновить занедбаний готель Тустань. Візуалізація

Рейс LOT757 Варшава – Львів сів на запасний аеродром в аеропорту Варшави також через погодні умови, в рейс LOT758 Львів – Варшава скасовано.

Окрім цього, скасували рейс EG298 Львів – Венеція компанії Ernest Airlines. Водночас літаки у Київ та Рим відлетіли, триває реєстрація на рейс у Стамбул.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!