Політична реклама

Через погоду водіїв закликають бути обережними

1096 0
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології МНС України, 19 грудня на дорогах області – ожеледиця, вночі та вранці місцями туман видимістю 200-500 м. ДАІ закликає всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними.

Про це 19 грудня повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Водіїв закликають перед поїздкою обов’язково перевірити технічний стан автомобіля. Звернути особливу увагу на справність зовнішніх світлових приладів, склоочисників.

У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості потрібно рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними фарами.

Обов’язково дотримуватися безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, уникати складних маневрувань. ДАІ закликає бути максимально обережними на спусках та підйомах, шляхопроводах, під’їжджаючи до пішохідних переходів.

Під час ускладнення погодних умов рекомендує водіям, за можливості, утриматися від поїздок на власному транспорті.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!