Через порушення карантину у Львові закрили два заклади

15570 0
Порушення умов карантину зафіксували також у громадському транспорті.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Через порушення умов карантину у Львові тимчасово закриють два заклади. Про це йдеться у протоколі засідання міської комісії ТЕБ і НС від 6 червня.

Читайте також: Чому у Львові рекордна кількість хворих на Covid-19 і як це вплине на продовження карантину

За вчорашній день монторингові групи, які через збільшення кількості хворих на коронавірус у Львові почали активніше перевіряти дотримання умов карантину, обстежили 419 об'єктів, надали 36 попереджень та склали один протокол.

Зокрема через порушення закривають заклад «Шаурма Львів», що на пл. Галицька, 10, та магазин «Сувеніри», що на вул. Краківська, 14.

Як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, на вул. Краківській, 14 у магазині сувенірів був відсутній пристрій для вимірювання температури, заміри температури не проводили. У закладі «Шаурма Львів» на пл. Галицькій, 10 у МАФі продавали шаурму всупереч протоколу.

Крім цього, як ідеться у протоколі, перевіряли й громадський транспорт: виявилили 39 людей без масок. Маски також не побачили у шести водіїв.

Читайте також: Антирекорд Львова. Чому у нас так багато хворих на Covid-19

Нагадаємо, карантин у Львові триватиме щонайменше до 12 червня. Натомість раніше дозволили відкрити магазини, салони краси, літні майданчики ресторанів, а також дозволили відвідувати парки та сквери.

На початку червня Львів вийшов на шведський варіант м’якого карантину без жорстких методів, щоби сформувати колективний імунітет від коронавірусу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!