Через порушення карантину у Львові закрили два заклади, ще трьом дали попередження

999 0
Зупинили господарську діяльність розважального центру «Планета мрій» (вул. Газова, 30а) та бару «Flashback Lounge Bar» (вул. Валова, 5).
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Через порушення карантинних норм та обмежень у Львові склали протоколи про закриття розважального закладу та бару в центрі міста, а для перукарні, продуктового магазину та пивного бару – винесли попередження. Відповідне рішення вчора, 6 листопада, прийняла міська комісія з питань ТЕБ та НС. 

Як повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, зупинили господарську діяльність розважального центру «Планета мрій» (вул. Газова, 30а) та бару «Flashback Lounge Bar» (вул. Валова, 5). Вони зможуть відновити свою діяльність, коли виправлять порушення.

Водночас попередження дали:

  • магазину «Продукти» (вул. Віденська, 3);
  • перукарні «VS Studio» (вул. Кульпарківська, 230а);
  • пивному бару «BEER ROOM» (вул. Вагилевича, 2).

 

Читайте також: «Посидіть дома, почитайте книжку». Андрій Садовий про нові обмеження у Львові

Нагадаємо, що у Львові з 30 жовтня почали діяти нові карантинні обмеження, зокрема у місті запровадили вхід у ресторани, кіно, торгові центри, промислові ринки, салони краси, спортзали та фітнес-центри лише для вакцинованих львів'ян. Також всі працівники закладів мають мати повний курс вакцинації від Covid-19. Як містяни сприйняли обмеження і чи дотримувалися нових вимог, читайте у матеріалі, а повний перелік нових правил у червоній зоні карантину можете переглянути тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!