Через потрійну ДТП на Львівщині травмувалися троє пасажирів маршрутки

45112 0
Унаслідок ДТП пасажири автобуса – дві жінки й чоловік – отримали тілесні ушкодження.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

На автодорозі «Львів – Краківець» поблизу села Ямельня Яворівського району сьогодні, о 07:15, трапилася дорожньо-транспортна пригода. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Субару», 67-річний мешканець Тернопільської області, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з маршрутним автобусом.

Йдеться про автобус «Львів – Затока», яким керував 55-річний мешканець Яворівського району. Після цього в маршрутку в’їхав мікроавтобус «Мерседес Спрінтер» під керуванням 22-річного жителя Львівського району.

Читайте також: Не алкоголь. Якими є основні причини автотрощ на Львівщині та хто їх створює

Унаслідок ДТП пасажири автобуса – дві жінки й чоловік – отримали тілесні ушкодження. Їх доставили до медичних закладів, наразі діагнози уточнюються. Окрім цього, на місці пригоди працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини. 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!