Через пожежу з львівської багатоповерхівки евакуювали 80 людей

5630 0
Пожежа сталася на четвертому поверсі дев'ятиповерхового будинку.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові на вулиці Кульпарківській, 135 на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку в одній з квартир сталася пожежа.

Джерело: ГУ ДСНС у Львівській області

«На момент прибуття надзвичайників до місця події з квартири вибивався дим. Також сходова клітка була заповнена димом. Надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У львівському ліцеї сталася пожежа, дітей та персонал евакуювали

З міркувань безпеки, рятувальники вивели з багатоповерхівки 80 людей. Пожежу локалізували та ліквідували приблизно за 15 хвилин. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м, пошкоджено газову плиту та підлогу на площі 1 кв.м.

Нагадаємо, що  4 березня о 17:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Львові на вул. Остроградських, 6. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!