Через масові заходи на вихідних у Львові місцями обмежать рух. Перелік, усі локації

1455 0
Зробили для вас підбірку подій на вихідні, 11-12 вересня. Через деякі з них у Львові тимчасово перекриють вулиці для руху транспорту.
Фото: Nico Benedickt

Фото: Nico Benedickt

Хода на честь блаженного Якова Стрепи

Процесійна хода відбудеться завтра, 11 вересня, на честь блаженного Якова Стрепи, з 09.30 год і до 11.00 год. За маршрутом ходи можливе ускладнення руху транспорту. 

Процесійна хода вирушить від костелу св. Антонія (вул. Личаківська, 49а) у напрямку Катедрального Собору Внебовзяття Пресвятої Діви Марії за маршрутом: вул. Личаківська 49а – пл. Митна – вул. Підвальна – вул. Руська – пл. Ринок – площа Катедральна, 1.

Змагання з триатлону

У неділю, 12 вересня, у Львові відбудуться масштабні міжнародні змагання Lviv Triathlon Open Cup 2021. Через це рух автотранспорту на маршруті змагань обмежать.

Старт змагань відбувається на озері Колиба (смт Брюховичі). Після першої транзитної зони учасники здолають велосипедний сегмент, який включає ділянку траси Брюховичі-Львів та 5 кіл вулицями Львова. Після велоетапу учасники пройдуть транзитну зону на проспекті Свободи, де відбудеться біговий сегмент. Фінішуватимуть учасники перед Львівським театром опери та балету.

Обмежений доступ до частини території Парку Культури 

Частину парку, а саме біля сцени і на території навколо, закриють через проведення корпоративного заходу компанією SoftServe. Доступ до парку буде обмежено до вечора 11 вересня.

При цьому Центральна алея, Верхня алея і Містечко атракціонів залишаються відкритими для відвідувачів.

Фестиваль «Вітер на Дії»

У неділю, 12 вересня, на території Українського Католицького Університету та прилеглій території Стрийського парку відбудеться вже шостий молодіжний християнський фестиваль «Вітер На-Дії». Цього дня діятимуть дві музичні сцени, понад 40 дискусій із 120 захоплюючими спікерами, працюватиме фуд-корт та відпочинкові зони.

«Час можливостей» – гасло цьогорічного фестивалю, який організовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ. Традиційно він розпочнеться з Божественної Літургії. Працюватимуть інтелектуальний та духовний майданчики. Серед гостей та спікерів є чимало відомих і популярних особистостей: владика Степан Сус, Богдан Логвиненко (Ukrainer), гурт «С.К.А.Й», Тарас Тополя (фронтмен гурту «Антитіла») та чимало інших видатних українців.

Під час фестивалю будуть говорити про емоційний інтелект: що це таке, як ним керувати, чому під час пандемії є люди, які відкривають нові бізнеси, а є ті, які нічого не роблять. Будуть говорити також про те, як під час пандемії відкрити для себе Україну по-новому

Ключова подія у програмі «Вітру На-Дії» – спільна розмова з Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом, під час якої молодь зможе почути відповідь на ті запитання, які її хвилюють.

Фестиваль пива «Craft Beer &Vinyl Music»

Дев'ятий фестиваль крафтового пива відбудеться за традицією на території «!Fest», що на вулиці Старознесенській, 24-26. На фестивалі буде діяти пивний фестиваль, на якому зберуть пиво з різних куточків України. Також на території проходитиме ярмарок вінілів, виставка апаратури та арт-виставка. 

Також передбачено активності на дитячій теритоії: в приміщенні кав‘ярні та під відкритим небом на майданчику біля Видавництва Старого Лева.

Відкриття Пластового року

Відкриття Пластового року у Львові відбудеться завтра, 11 вересня.

Захід є своєрідним ознаменуванням завершення таборового літа для пластунів та початку нового сезону пластових заходів. Виховники, виховниці гуртків та роїв готуються до щотижневих сходин, новацтво та юнацтво бере участь у пластових заходах, теренових іграх, вишколах, фестивалях, які відбуваються щовихідних.

Цього разу святкування відкриття Пластового року відбуватиметься на площі навпроти ЛНУ імені Івана Франка відповідно до карантинних норм. Після традиційних пластових урочистостей усі охочі зможуть відвідати «Пластове містечко», що функціонуватиме впродовж всього дня у сквері навпроти Львівської ОДА. Протягом дня там відбуватимуться різні забави, майстер-класи для усіх охочих, також представлять пластову кухню.

Програма відкриття Пластового року:

11:00-11:40 – реєстрація

11:40-12:00 – молебень

12:00-13:30 – церемоніал відкриття Пластового року

13:30-15:30 – тереновий змаг

13:00-18:00 – старт активітетів Пластового містечка (сквер «На валах»).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!