На Львівщині лише через пункт пропуску «Грушів» дозволили ввозити авто з-за кордону

3223 0
Кабінет Міністрів зменшив кількість пунктів пропуску для переміщення придбаних за кордоном автомобілів до трьох. У тому числі «Грушів».
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

Кабінет Міністрів визначив три пункти пропуску для переміщення окремих транспортних засобів через митний кордон України. Про це повідомляє Державна прикордонна служба повідомляє.

Відповідно до розпорядження уряду від 3 травня № 354-р, переміщення транспортних засобів, придбаних за межами митної території України громадянами України, здійснюється у таких пунктах пропуску:

  • пункті пропуску через державний кордон для міжнародного пасажирського автомобільного сполучення «Устилуг»;
  • міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Грушів»;
  • міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Малий Березний».

 

Читайте також: Купити авто в Європі. Як через новий закон виник ажіотаж на кордоні і ринку

«Устилуг», «Грушів» на кордоні з Польщею та у пункті пропуску «Малий Березний» на кордоні зі Словаччиною.

Нагадаємо, що про те, якими будуть основні тенденції на авторинку, як зміниться ціна на вживані автомобілі з Європи, а також, які проблеми виникають у волонтерів, що забезпечують машинам армію, через ажіотаж на кордоні, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!