Евакуаційним поїздом до Львова прибуло понад 150 переселенців. Як минула доба

727 0
Коротко про те, що варто знати за добу жителям Львівщини.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів в Львівській області не було. Про це повідомив очільник Львівщини Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Одним евакуаційним потягом у Львів прибули 162 особи. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 625 людей.

Читайте також: У пунктах пропуску на Львівщині облаштують пункти для відстою та створять е-чергу на кордоні

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області виїхали 18 тисяч 952 особи. Натомість повернулися – 19 тисяч 538 українців. Актуальну ситуацію щодо стану черг на кордоні з Польщею на Львівщині читайте тут.

Диверсії. Поліція Львівщини опрацювала 1 333 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Освіта. Два львівські заклади вищої освіти увійшли до трійки лідерів в Україні за кількістю поданих заяв від вступників. Найбільше заяв з-поміж усіх закладів вищої освіти подали абітурієнти у Національний Університет «Львівська політехніка». На третьому місці – Львівський національний університет імені Івана Франка.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Щотижневі відеопрограми на актуальні львівську тематику у «Темі тижня» та питання всеукраїнського рівня у «Акцентах Твого міста» – на нашому YouTube-каналі.

Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!