Через пункти пропуску на Львівщині в Україну повернулося понад 25 тисяч людей. Головне за добу

768 0
Коротко про головні події минулої доби.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирена. Жодного разу сирена не сповіщала про повітряну тривогу. На Львівщині все спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 163 особи. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 726 людей.

Читайте також: Львів готовий до опалювального сезону на 99%, – Садовий

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області виїхали 20 тисяч 359 осіб. Натомість повернулися – 25 тисяч 623 українці.

Підозрілі особи та об’єкти. Поліція області опрацювала 1638 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Волонтерство. Напередодні у Львові розпочались дводенні навчання для команд волонтерів «СпівДія» хабів зі всієї країни. Вони допомагають громадянам, зокрема опрацьовують всі потреби, оперативно відправляють гуманітарну допомогу та медичні засоби тим, хто цього потребує найбільше. На Львівщині Офіс «СпівДії» запрацював у липні. Він розташований у цокольному приміщенні Львівського палацу мистецтв.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!