Через расистський скандал львівські «Карпати» проведуть матч без фан-сектора

2814 0
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України оголосив рішення щодо інциденту з проявами расизму фанатами «Карпат» у матчі 19 туру УПЛ проти «Дніпра». КДК ФФУ покарав «Карпати» грошовим штрафом і закриттям фанатського сектору на один матч.
Фото: Тарас Кузьменко, Інформаційний центр ФК "Карпати"

Фото: Тарас Кузьменко, Інформаційний центр ФК "Карпати"

В разі, якщо ситуація повториться, КДК ФФУ пригрозив, що наступний матч «Карпат» буде закритий для глядачів, – повідомляє Футбол 24.

Читайте також: «Карпати», «Шахтар» та збірна України на «Арені Львів» у квітні: матчі, суперники, квитки

Слід зазначити, що в матчі проти «Дніпра», фанати «Карпат» дозволили собі вигуки расистського характеру на адресу нападника команди Габріеля Окечукву.

Наступним суперником, якого «зелено-білі» прийматимуть на «Арені Львів», буде «Олександрія». матч відбудеться 10 квітня о 17 год. Таким чином сектори А09 та А10 на цій грі пустуватимуть.

Як розповів керівник відділу маркетингу ФК «Карпати» Юрій Бойчук, санкції з боку Федерації змусять перейти на інші місця не лише фанатів, які купують квитки, але й власників сезонних абонементів, – повідомляється на офіційному сайту клубу.

«Перед початком сезону власники абонементів обміняли свої пластикові картки на п’ять квитків. Однак, тепер доведеться вжити певних заходів, адже власники квитків у сектори А09 та А10 не зможуть потрапити на стадіон. Зважаючи на це, ми змушені просити наших уболівальників обміняти квитки у ці сектори на квитки у сектори В09 та В10, відповідно. Здійснити обмін можна буде в магазині «Фанат» протягом тижня, починаючи з вівторка. Заздалегідь прошу вибачення в усіх уболівальників за такі незручності, однак, це єдиний вихід із цієї ситуації», – розповів Юрій Бойчук.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!