Через реконструкцію вулиці Бандери сім маршрутів змінять рух. Перелік

2533 0
Трамвай № 7 тимчасово не курсуватиме.
Фото: Politeka

Фото: Politeka

У зв’язку із перекриттям для проїзду частину вулиці Степана Бандери, від вул. Чупринки до вул. Антоновича, автобусні маршрути № 15, № 24, № 41, № 42 та № 43 курсуватимуть за зміненою схемою руху. Трамвайний маршрут № 7 тимчасово припинить рух. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Автобуси їхатимуть за маршрутом: вул. С. Бандери  вул. Русових – вул. Київська – вул. Ген. Чупринки  надалі за маршрутом (в обох напрямках). 

Трамвайний маршрут № 1 об'єднають із маршрутом трамваю № 7, який курсуватиме за маршрутом вул. Городоцька  вул. Підвальна  вул. Личаківська  вул. Мечникова  вул. Вахнянина (в обох напрямках). Трамвайний маршрут № 7 тимчасово рух припинить.

Читайте також: Десятки паркомісць і звужена проїзна частина. Якою буде вулиця Бандери після реконструкції

Зазначимо, що частину вулиці Бандери починають ремонтувати 28 вересня. Ремонт ділянки мали б завершити у червні наступного року. Під час реконструкції вулиці Степана Бандери обіцяють зберегти старі дерева, звузити проїжджу частину, та залишити історичну бруківку і гранітні бордюри. Роботи виконуватиме ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за понад 209 млн грн. 

Зазначимо, що ескізний проєкт реконструкції вулиці розробив комунальний «Інститут просторового розвитку», а робочий проєкт – ТзОВ «Трамдорпроект».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!