Через ремонт дороги на Львівщині обмежують проїзд на трасі Нижанковичі-Самбір-Дрогобич

2760 0
Упродовж двох днів обмежуватимуть проїзд транспорту на ділянці дороги від м. Дрогобич до повороту на с. Нагуєвичі.
фото: klg.aif

фото: klg.aif

Із 18 по 20 червня у зв’язку із ремонтом дороги державного значення Т-14 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич обмежуватимуть рух транспорту на ділянці дороги від м. Дрогобич до повороту на с. Нагуєвичі. Про це інформує прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області. 

Об’їзд ділянки можна здійснювати по автомобільній дорозі С140428 Новошиці-Ріпчиці (на ділянці Лужок-Грушів) та автомобільній дорозі О140403 Дрогобич-Комарно (на ділянці Грушів-Дрогобич).

Читайте також: Проект магістралі Via Carpatia може отримати фінансування з ЄС

Нагадаємо, ремонт дороги Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий розпочали торік у серпні. Тут запланований поточний середній ремонт, який розпочали від м. Дрогобич.

Додамо, що рух на дорогах місцевого значення великовагового автомобільного транспорту масою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т заборонено.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!