Чому на маршруті №57 у Львові курсують лише два автобуси

1233 0
Інтервал руху автобусного маршруту №57 відновиться після ремонту ще одного автобуса.
фото: iat.org.ua

фото: iat.org.ua

Один із автобусів з маршруту №57 перебуває на ремонті через проблеми з двигуном. Через це за напрямком з вул. Максимовича до вул. Польової курсує лише два автобуси. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: До Гряди з наступного тижня почне курсувати автобус №63

Водночас через це ще від минулого тижня мешканці почали залишати свої скарги на «Гарячій лінії міста» Львова. 

«Комунальне АТП-1 інформує, що інтервал збільшився через брак автобусів на рейсі. Два автобуси мають проблеми з двигунами – один із 57-го і один з 19-го маршрутів. Наразі двигуни відновлюють у пришвидшеному режимі», – пояснив посадовець.

Аби відновити графік руху, на маршрут повернуть ще один автобус, який має забезпечити потрібний інтервал очікування за маршрутом.

«Спочатку на маршруті було чотири автобуси, однак пізніше ми вирішили, що можна оптимізувати їхню кількість, пришвидшивши оборотне коло та забезпечити той самий графік руху при трьох автобусах. Також нам був потрібен додатковий автобус для забезпечення руху маршруту №63», – сказав він.

Читайте також: У Львові знову розширять дорогу на виїзді з міста, щоб покращити трафік

Додамо, що автобусний маршрут №63 з початку жовтня курсує до сіл Гряда та Воля Гомулецька, що належать до Львівської територіальної громади.

Ліана Абрамова

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!