Через ремонт на перехресті Наукової – Симоненка водіїв попереджають про ускладнення в русі

994 0
ЛМКП «Львівводоканал» буде проводити ремонт водопровідної мережі на примиканні цих вулиць.
фото: radiotrek.rv.ua

фото: radiotrek.rv.ua

Від сьогодні, 25 червня, буде перекрито для руху транспорту примикання між вул. Науковою  – вул. Симоненка. На рух громадського транспорту це не вплине, натомість можливі незручності для руху приватних авто. По це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

«ЛМКП «Львівводоканал» буде проводити ремонт водопровідної мережі на примиканні вул. Наукової – вул. Симоненка. Це продовження ремонту на ділянці без перектиття магістральних доріг. Змін у русі громадського транспорту, який курсує по вул. Науковій, не буде. Натомість можливі ускладнення у русі приватних авто, бо місце робіт – примикання між вул. Наукова і Симоненка», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У парку Франка у Львові з’явився квітковий фонтан. Фотофакт

Заплановано, що роботи триватимуть місяць – до 27 липня.

Нагадаємо, підрядна організація ТзОВ «Онур» відновила ремонт на вул. Пилипа Орлика. Роботи тривають на останньому відрізку вулиці – від вул. Мазепи до будинку №2. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!