Через ремонт на вул. Куліша у Львові змінили рух транспорту

2270 0
Сьогодні, 14 липня, на ремонт закривають частину вул.Куліша. Таким чином, вул. Куліша буде закрита на ділянці від вул.Шпитальної до вул.Медової.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків, на ремонт з 14 липня до 30 серпня заплановано закрити частину вул. Куліша на ділянці від вул. Балабана до вул. Медової, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У зв’язку з закриттям нової ділянки вул. Куліша, буде внесено зміни у рух громадського транспорту. Міські автобуси оминатимуть закриту ділянку дороги в напрямку центру по просп.Чорновола з прямим поворотом на вул.Городоцьку, у зворотному напрямку по вул. Городоцькій - пл. Торговій – пл. Осмомисла – пл. Різні – просп. Чорновола. 

Тролейбус №13 у напрямку до центру матиме кінцеву зупинку перед мостом за перехрестям пр.Чорновола – вул.Хімічна. У зворотному напрямку кінцева зупинка буде розміщена на пр.Чорновола біля палацу культури ім.Хоткевича.

«Тут буде замінено інженерні мережі, влаштовано дорожню основу та замощено бруківку, будуть відновлені тротуари та влаштована велодоріжка, яка загалом пролягатиме від вул. Цехової і повертатиме на вул. Зернову. На цій вулиці велодоріжка вже влаштована», - повідомив Микола Захарків.

За його словами, на ділянці вул.Куліша від вул.Шпитальної до вул.Зернової ЛМКП «Львівводоканал» уже закінчив роботи з заміни водопровідно-каналізаційних мереж. Зараз там уже виконують дорожні роботи.

Також через ремонт до осені будуть перекриті кілька вулиць в районі вул. Джерельної.

Окрім того, у Львові визначили схему руху автобусів №12 та №30. 

Читайте також: З вересня за маршрутками у Львові можна буде слідкувати он-лайн

Як повідомляло tvoemisto.tv, у липні львівські перевізники готуватимуть базу для введення е-квитка. Також нагадаємо, у Львові працює "гаряча лінія" для скарг на водіїв автобусів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!