Через ремонт на вихідних обмежать рух на просп. Свободи

1592 0
1 та 2 листопада на просп. Свободи на ділянці від вул. Городоцької до вул. Гнатюка проводитимуть поточний ремонт дороги.
Фото: skyscrapercity.com

Фото: skyscrapercity.com

У зв’язку з цим, завтра з 07:00 год. і до 06:00 3 листопада рух транспорту на вказаний частині просп. Свободи буде закритий, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Оминати закриту ділянку дороги транспорт зможе по вул.Підвальній та по вул. Наливайка – Гнатюка – Університетській – Дорошенка. Йдеться про суботу, адже в неділю проспект Свободи закритий для руху транспорту.

 «Є невелике просідання бруківки, будемо виправляти. Разом з тим, плануємо виконати роботи з влаштування окремої смуги для руху громадського транспорту», - зазначив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!