У Львові спустили ставок у Містечку атракціонів

1833 0
У Парку культури кажуть, що жодна риба не постраждала.
фото: парк культури та відпочинку ім. богдана хмельницького

фото: парк культури та відпочинку ім. богдана хмельницького

Через ремонт аварійної підпірної стінки між стадіоном «Юність» і Містечком атракціонів у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмальницького став на алеї спустили. 

«Жодна риба не постраждала: частину ми відпустили у став у парку Погулянка, решту (коропи кої) – чекають в акваріумі на завершення робіт й оселяться в оновленому ставку Парку Культури», йдеться на сторінці Парку у Фейсбуку.

За словами директора Олександра Молодого, невдовзі і став, і риба будуть в парку. Аварійно-відновлювальні роботи проводять за кошти міста.

Читайте також: На стадіоні «Юність» у Львові завершили будівництво роздягалень

Додамо, як повідомили в коментарі Tvoemisto.tv в пресслужбі Парку, це – пожежний ставок, який є там майже від заснування парку. Його регулярно поповнюють рибою (здебільшого, купують рідкісну або волонтери приносять у подарунок). Став поповнюється з кількох джерел. Улітку на ньому працює атракціон «Зорбулька».

Ольга Коваль

Фото Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького на Фейсбуку



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!