Політична реклама

Через ремонт тролейбус №24 у Львові курсуватиме за зміненим маршрутом

1517 0
Сьогодні, 30 травня, підрядна компанія «Онур» виконуватиме ремонтні роботи на проспекті Червоної Калини.

Відтак сьогодні з 09.00, працівники фірми «Онур» розпочинають ремонтувати пр Червоної Калини, -  повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Через ремонтні роботи, до кінцевої зупинки не курсуватиме тролейбус №24.

Підрядники планують виконати роботи на ділянці біля Санта-Барбари за 2 дні і рух тролейбусіввідновлять.

Автобуси та приватні автомобілі зможуть проїжджати по проспекту. Рух буде на одній смузі, – розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

«На час виконання ремонтних робіт тролейбус №24 курсуватиме за змінених маршрутом. Наразі розглядаємо два варіанти – це розворот тролейбусів на вул. Луганській або на Старому Сихові. Якщо за ніч наші бригади встигнуть підготувати мережу, то тролейбус курсуватиме до Старого Сихова. В іншому випадку маршрут буде скорочено до вул. Луганської», – розповів заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!