Через ремонт вулиці Сихівської громадський транспорт тимчасово змінить схему руху

1864 0
Завтра з 8:00 до 21:00 год. на вул. Сихівській (з’їзд з вул. Зеленої до просп. Червоної Калини) проводитимуть дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим ділянка вулиці буде непроїзною. Відтак громадський транспорт об’їжджатиме цю ділянку дороги сусідніми вулицями.
Фото: city-adm.lviv.ua, ukrmap.biz, shv.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua, ukrmap.biz, shv.lviv.ua

Відтак міські автобусні маршрути № 47, 13, 14, 19, 23, 26, 35, 37, 38, 40 та 46 здійснюватимуть об’їзд вул. Зубрівською без тривалих зупинок, а маршрути, які курсують вул. Кавалерідзе до вул. Сихівської, об’їжджатимуть вул. Антоненка-Давидовича. Окрім цього, кінцеві зупинки міських автобусних маршрутів №16 та 41 будуть тимчасово перенесені до кінотеатру ім. Довженка, – повідомили в прес-службі ЛМР.

На місці проведення робіт встановлять відповідні дорожні знаки, бар’єри та конуси. Об’їзд ділянки здійснюватиметься іншою смугою, згідно зі схемою.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних робіт.

Опублікував Ігор Cаджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!