Через ремонтні роботи на коліях у Польщі, обмежать курсування поїзда Інтерсіті+ Київ – Львів – Перемишль

1989 0
Через модернізацією залізниці в Польщі, швидкісні поїзди Інтерсіті+ Київ – Перемишль з 16-го по 27-ме жовтня курсуватимуть до станцій Медика та Львів.

З 16-го по 27-ме жовтня 2017-го року в Польщі проведуть модернізацію залізничної колії. Через це рух поїздів по колії 1520 мм на дільниці Перемишль – Хурко не здійснюватимуть. Про це повідомляється на сайті Укрзалізниці.

Швидкісний поїзд Інтерсіті+ №706/705 Київ  Львів – Перемишль обмежить маршрут до станції Медика (Польща). Для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика польська залізниця забезпечить пересадку на автобуси до Перемишля та в зворотному напрямку. Поїзд прибуватиме на станцію Медика об 11:37, а в зворотному напрямку до Києва відправлятиметься зі станції Медика о 16:22.

Другий поїзд Інтерсіті+ до Польщі - №716/715 Київ – Перемишль – Київ через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль курсуватиме діючим розкладом, але з обмеженням маршруту до станції Львів.

Також через модернізацію колії на дільниці Перемишль – Хурко змінять курсування вагонів у складі поїзда №51/52 Варшава/Вроцлав – Львів. До початку колійних робіт на дільниці Перемишль – Хурко, востаннє вагон Варшава – Львів відправиться 14-го жовтня та прибуде до Львова 15-го жовтня. Зворотно вагон відправлять15-го жовтня, він прибуде до Варшави 16-го жовтня.

Вагон Львів – Вроцлав востаннє відправиться зі Львова 14-го жовтня та прибуде до Вроцлава 15-го жовтня, зворотно із Вроцлава вагон відправиться 15-го жовтня та прибуде до Львова 16-го жовтня.

Після завершення робіт, вперше вагон Варшава – Львів відправиться з Варшави 27-го жовтня та прибуде до Львова 28-го жовтня, а зворотно зі Львова – 28-го жовтня та прибуде до Варшави 29-го жовтня.

Вагон Львів – Вроцлав відправиться зі Львова 27-го жовтня та прибуде до Вроцлава 28-го жовтня, зворотно відправиться із Вроцлава 28-го жовтня та прибуде до Львова 29-го жовтня.

ПАТ «Укрзалізниця» просить пасажирів, які з 16-го по 27-ме жовтня планують подорожі до Польщі, уточнювати інформацію щодо руху поїздів у залізничних касах або в довідкових службах на вокзалах.   

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!