Політична реклама

Через ремонти до 17.00 частина Львова без води, частина - без тепла

1108 0
Зараз тривають ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання, що тимчасово впливають на подачу теплопостачання. Через це до частини будинків Львова припинено теплопостачання та подачу гарячої води.

Як повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на ЛМКП «Львівтеплоенерго», через ремонтні роботи зупинено ЦТП на вул. Наукова,18. До 15.00 не подаватиметься гаряча вода в будинки на вул. Наукова, Пулюя, Кн.Ольги.

У котельні на вул. Богуна,15 проводиться заміна лічильника (котельня обслуговує 2 будинки). Проводяться ремонтні роботи на ЦТП-2. До 17.00 год припинено теплопостачання до 14 будинків на вул. Сихівській, Зубрівській, Довженка.

Тривають ремонтні роботи на ЦТП-5 та ЦТП-6. До 16.00 припинено подачу гарячої води до 22 будинків на вул. Хуторівка, Довженка, пр.Червоної Калини.

На ЦТП-17 проводиться гідравліка бойлера. До 15.00 буде відсутнє гаряче водопостачання до 14 будинків на вул. Трильовського, Антонича.

ТЕГИ: комуналка

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!