Політична реклама

Через ремонти доріг у Львові – зміни в русі транспорту

993 1
У зв'язку з ремонтами доріг у Львові транспорт в місті курсуватиме зі змінами. Так на час ремонту вулиці Куліша не курсуватиме тролейбус №13, а через ремонт вулиці Сахарова маршрутка №42 тимчасово їздитиме по вулиці Гвардійській.
Фото:lviv.travel

Фото:lviv.travel

Так, завтра, 4 червня, розпочинається капітальний ремонт вулиці Куліша на ділянці від вул. Зернової до вул. Шпитальної. Відтак, з 9:00 вулицю закриють для проїзду транспорту. Тролейбус №13 не курсуватиме взагалі, а автобусні маршрути курсуватимуть по проспекту Чорновола. Під час ремонтних робіт на цій вулиці комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів. Планується, що роботи з заміни каналізаційно-водопровідних мереж триватимуть до 18 червня, далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари, інформує прес-служба Львівської міськради.

Також через ремонтні роботи на вул. Сахарова, на ділянці від вул. Стрийської до вул. Княгині Ольги, автобусний маршрут №42 курсуватиме по вул. Гвардійській в обох напрямках. Вулицю ремонтуватимуть до 17 червня.

 

4 Червня, 2014 10:27
Оля Дякуємо за інформацію, але змініть, будь ласка, назву вул.Гвардійська на вул.Героїв Майдану.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!