Політична реклама

Через ремонти доріг у Львові ускладнений рух транспорту

1144 0
Вже понад два тижні у Львові тривають капітальні ремонти вулиць, що сильно впливає на рух транспорту у центрі міста.

У понеділок, 8 липня, на ремонт закрили останні з літнього переліку – вул. Богдана Хмельницького на ділянці від пл. Осмомисла до вул. Мулярської та вул. Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької, - пише Zik.

Роботи ведуться на частині вулиці Хмельницького. Тут розміщують тимчасову захисну огорожу та готуються знімати стару колію.

Розпочали будівництво транспортного вузла на вул. Городоцькій – Шевченка. Для прокладання нової трамвайної колії тут зносять двоповерховий будинок.

З 24 червня триває ремонт вул. Городоцької на ділянці від церкви Анни до «Магнусу». За цей час встигли зняти майже всю стару колію, бруківку та плитку з тротуарів. З початку вулиці продовжують вивозити залишки асфальту та старих комунікацій. Відгороджені тротуари Городоцької закидані шматками плитки та бруківкою, через що ходити тут пішки вкрай важко.

На ділянці вул. Бандери – вул. Коперника від вул. Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова») ремонт розпочався 1 липня. Тут продовжують знімати старе покриття. Разом з робітниками «Онуру» бруківку збирають хлопці у військовій формі.

Також триває ремонт на вулиці Січових Стрільців, завершення якого перенесли з 3 липня на двадцяті числа серпня.

Згідно з інформацією прес-служби міської ради, ремонтні роботи на вказаних ділянках триватимуть до листопада цього року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!