Через різке погіршення погоди на дорогах державного значення Львівщини можуть обмежити рух

1284 0
На окремих ділянках доріг можлива сильна ожеледиця та снігові опади.
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

Через різке погіршення погодних умов сьогодні, 7 лютого, після 15:00 можливі обмеження руху на дорогах державного значення Львівщини. Про це повідомляє речник Служби автомобільних доріг Львівщини Іван Бондар.

«Просимо автомобілістів та мешканців області утриматися від поїздок автомобілем на період негоди», – пише він.

На окремих ділянках доріг можлива сильна ожеледиця та снігові опади. Уже зараз у гірській місцевості фіксують дощові опади при температурі повітря -7 градусів за Цельсієм. Дорожні умови в області цілодобово контролюють працівники підрядних організацій та інженери Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: На західній об’їзній Львова облаштували транспортне кільце. Фото

У негоду водіям, насамперед, великогабаритного транспорту рекомендують користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення. Їх можна знайти за посиланням.

Якщо потрібна допомога на дорозі, можна телефонувати до диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області за тел.: 0(67) 370 80 67 (цілодобово). Про можливі обмеження руху з метою очистки окремих ділянок доріг повідомлятимемо додатково.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!