Політична реклама

Через розмив колії "Львівська залізниця" змінила маршрут поїзда. Оновлено

3123 0
У зв’язку з розмивом колії пасажирський поїзд №49/50 сполученням Київ – Трускавець прослідував за зміненим маршрутом: через Львів – Стрий - Дрогобич замість Львів – Самбір – Дрогобич.


Поїзд №49/50 Трускавець – Київ рухатиметься за зміненим маршрутом через станцію Стрий, повідомили у прес-центрі "Львівської залізниці".

Пасажири, які придбали квитки на цей поїзд зі станції Самбір, зможуть доїхати до станції Львів окремим електропоїздом і пересісти на поїзд Трускавець – Київ.

Також через розмив колії приміські поїзди №6135/6136 Стрий – Самбір – Стрий будуть курсувати на дільниці  Стрий – Дрогобич – Стрий. На дільниці Дрогобич – Самбір – Дрогобич курсувати не будуть.

Додаткову інформацію про організацію руху можна отримати на вокзалах та станціях залізниці, а також за телефоном довідкової служби у Львові 226-20-68 та 226-15-95.

Станом на ранок 16 травня працівники Львівської магістралі виявили 7 місць розмиття, загальна протяжність розмитого земляного полотна - 120 м. Причиною цього стало підняття рівня води в річці Бистриця до 6,6 метра, який за півдоби досяг історичного максимуму.

До слова, за 15-16 травня на Львівщині випала місячна норма опадів.

Дощі та грозі синоптики прогнозують у Львові і сьогодні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!