Політична реклама

Через самовільні перебудови у центрі Львова на мешканців подають у суд

1446 0
З початку року у Галицькому районі Львова складено 55 протоколів через незаконні перебудови та ремонтні роботи.

Видано також 17 розпоряджень про приведення об’єктів, на яких проводили роботи, до попереднього стану, а також 14 – про демонтаж такого будівництва. 31 справу перебуває на розгляді у суді, - повідомила голова Галицької районної адміністрації Львова Ірина Чілімова.

Є багато перепланувань, випадків, коли замість віконних прорізів вибивали двері. Наприклад, 2012 року спеціальна комісія райадміністрації розглянула 117 адмінпротоколів, за якими люди притягуються до відповідності за порушення перепланування, вибивання вхідних дверей.

29 розпоряджень видано про приведення до попереднього стану об’єктів, 27 – про демонтаж самовільних робіт. Також 50 позовних заяв було скеровано до суду з вимогою привести будівлі до попереднього стану, – розповіла Ірина Чілімова.

Джерело: ZAXID.NET


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!