Політична реклама

Через шкідливість Red Bull вилучають з крамниць Китаю

4218 0
Деякі великі торгівельні мережі Китає відмовилися від продажу Red Bull. Як встановили китайські медики, в енергетичному напої Red Bull містяться консерванти, які в поєднанні з кофеїном утворюють речовину, що використовується при лікуванні психічних розладів.

Місцеві ЗМІ з посиланням на експертів попереджають, що в разі вживання напою висока ймовірність звикання до нього, а також - передозування, здатне викликати головний біль і тахікардію, - повідомляє "УНН"

За даними виробників, до складу напою не входить жодної забороненої речовини.

Довідка: Red Bull — енергетичний напій, який виробляє та продає австрійська компанія Red Bull GmbH. У 2006 році понад 3 мільйони бляшанок було продано в понад 130 країнах світу. Результати досліджень показали, що споживання однієї 250 мл бляшанки Ред Булу без цукру групою з 30 здорових дорослих негайно погіршувало як ендотеліальну функцію, так і процес згортання крові. Це тимчасово підвищувало в цих осіб ризик серцево-судинних захворювань до рівня, який можна порівняти з рівнем людини, яка вже страждає на атеросклероз коронарних артерій.Опираючись на свої дослідження, вчені застерігають від вживання напою осіб, які перебувають в стресі, які страждають на високий кров'яний тиск чи хворі на атеросклероз коронарних артерій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!