Через спеку на Львівщині посилять контроль за фурами

2086 0
У зв’язку із підвищеним температурним режимом на автомобільних дорогах Львівської області посилять контроль за вантажівками. Усіх порушників, котрі у спеку рухатимуться із перевищенням вагових параметрів, каратимуть штрафами. Про це йшлось під час наради у голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки учора, 25 липня.
фото: tsn.ua, fakty.ictv.ua, infolviv.eu

фото: tsn.ua, fakty.ictv.ua, infolviv.eu

Зазначимо, обмеження діятимуть у період з 10:00 до 22:00 год, коли температура повітря сягатиме понад +28°С. Відтак водіїв великовагових та габаритних транспортних засобів закликають не їздити у спеку. Про це, зокрема, попереджатимуть відповідні знаки, які розміщені на усіх в’їздах в область.

Зазначимо, що попри заборону, водії вантажівок продовжують нехтувати ваговими обмеженнями - окремі з них рухаються автошляхами із суттєвим перегрузом  у понад 40 тонн. Зокрема, лише за минулий тиждень працівники управління Укртрансінспекції у Львівській області склали 29 актів на таких порушників. Перевізників оштрафували на загальну суму у понад 2700 євро. Разом з цим, за відсутність дозволів на перевезення таких вантажів з них стягнуть ще в середньому по 1700 грн.

Як розповів начальник управління Укртрансінспекції, упродовж тижня вони перевірили більше 820 вантажівок. Порушників вдалось виявити саме завдяки роботі пересувного габаритно-вагового комплексу, який цілодобово працює на дорогах області.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!