Через спротив місцевих росіяни перенесли «приєднання» окупованих територій, – розвідка

1126 0
Попри репресії, місцеві продовжують спротив, тому про жодне «добровільне» приєднання не йдеться.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

Масовий спротив на окупованих територій зірвав росіянам плани щодо «добровільного» приєднання регіонів України. Про це повідомили у Центрі національного спротиву з посиланням на дані розвідки.

«За новими планами росіяни мають на меті поступово змінювати військову адміністрацію на так звану цивільну. Проте через спротив місцевих дедлайн щодо імітації налагодження мирного життя вкотре перенесли. Тепер на осінь. До того ж часу росіяни планують налагодити на півдні російське «правове поле» та запустити навчальний рік», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Херсоні ворог розганяє проукраїнський мітинг. Є поранені

Останнє, зокрема, за допомогою викладачів з окупованого Криму, адже більшість місцевих викладачів відмовляються співпрацювати або лишили регіон.

Попри репресії, місцеві продовжують спротив, тому про жодне «добровільне» приєднання не йдеться. При цьому, враховуючи, що спротив має зростаючу тенденцію, то скоріш за все росіянам й далі доведеться переносити кінцевий термін передачі влади «цивільній адміністрації», тобто колаборантам.

Нагадаємо, що напередодні призначена російськими військовими влада колаборантів у Херсонській області висловила сподівання, що в окупованому регіоні пройде «референдум» про «входження» до складу росії.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!