Політична реклама

Через страйк на Львівщині зупинився завод

1613 1
Працівники ВАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат", що на Львівщині, припинили роботу і вимагають виплати зарплати за останні кілька місяців.

Про це повідомив 24tv.ua.

За словами екс-працівника цього підприємства, а сьогодні — депутата Жидачівської міськради і члена координаційної ради жидачівської районної ради Петра Михайлишина, працівники заводу вийшли на протест і написали заяви до прокуратури. Страйкарі готові зупинити не лише на один день роботу підприємства.

Люди запевняють, що протягом 2 років їм регулярно затримують зарплати, а востаннє виплачували 2 місяці тому. Пікетувальники налаштовані рішуче, вони вимагають повної виплати зарплати.

Власнику заводу зателефонував голова правління підприємства — Микола Корсунський. Цитуючи власника (його прізвище не розголошують), він сказав: якщо усім працівникам видадуть зарплату, то у нього не буде грошей для подальшого функціонування підприємства і людей доведеться звільнити. Наразі Корсунський каже, що керівництво намагається знайти вихід із ситуації, що склалася.

У цей момент люди блокують кабінет керівника. Страйкують усі працівники підприємства, за виключенням тих, які відповідають за вузли, що забезпечують функціонування заводу. За словами страйкарів, вони страйкуватимуть і не працюватимуть до виплати зарплат. Вони також вимагають присутності на заводі губернатора — Ірини Сех.

Відомо, що на підприємстві планувалася низка скорочень. За словами Петра Семчишина, днями йому віддали трудову книжку і звільнили з роботи. Це він пов'язує із його негативним ставленням до скорочень на комбінаті.

ТЕГИ: завод

Читайте також:
14 Березня, 2014 13:09
Хобіт. З новою владою в Україні нічого не змінилося. Чому "менти" не в Криму,чому надалі той самий штат податкової,ГАЇ,СБУ, ітд.Чому ніякої інформації про зміни,про порушення кримінальних справ проти "ментів".Нічого не змінилося!Для чого гинули на Майдані?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!