Через сильний туман у львівському аеропорту затримуються два рейси до Києва

1277 0
Є затримки рейсів авіакомпанії Windrose Львів – Бориспіль.
Фото: Галицький кореспондент

Фото: Галицький кореспондент

Через сильний туман та низьку видимість затримується із вильотом зі Львова Рейс WRC166 авіакомпанії Windrose Львів – Бориспіль. Про це повідомили у львівському аеропорту.

Читайте також: У Львові в літака під час посадки зламалися стійки шасі. Фото 

Відповідно рейси WRC161 Бориспіль – Львів затримується на прибуття до Львова до 15 год. 20 хв (за розкладом 11 год 35 хв) та WRC162 Львів – Бориспіль затримується на відліт зі Львова до 16 год 10 хв (за розкладом 12 год 25 хв).

Аеропорт «Львів», йдеться у повідомленні, обладнаний спеціальними системами навігації другої категорії. Це обладнання дозволяє приймати літаки з горизонтальною видимістю 350 метрів і вертикальною 30 метрів.

Читайте також: Літак «Рози вітрів» Бориспіль – Львів не зміг приземлитися у Львові. Авіакомпанія об'єднує рейси

Нагадаємо, що у жовтні літак авіакомпанії WindRose, що здійснював рейс WRC161 Бориспіль – Львів, не зміг здійснити посадку у львівському аеропорту та повернувся до Борисполя. Це було пов'язано зі складними метеоумовами аеродрому Львів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!