Політична реклама

Через ситуацію в країні у Львові скасували дитячий фестиваль

1096 0
У зв’язку зі складною ситуацією та нестабільністю в Україні та з огляду на неможливість гарантувати безпеку учасникам та відвідувачам у Львові скасували 8-й Міжнародний дитячий фестиваль у Львові «СЛОНіЯ».

"Нам дуже прикро, проте влаштовувати свято в той час, коли країна фактично перебуває у передвоєнному стані, а на Південно-Східній Україні гинуть люди, ми не можемо. Україна – єдина, і ми твердо переконані, що сьогодні єдиними ми повинні бути і у своїх переживаннях та тривогах", – повідомили організатори.

За їх словами, гарантувати безпеку дітей, учасників та відвідувачів фестивалю зараз надзвичайно важко. Крім того, зважаючи на непевність ситуації, відмовляються приїхати на фестиваль і переможці конкурсу дитячого читання «Книгоманія», без яких неможливо провести головний захід Фестивалю «СЛОНіЯ».

Тож наразі захід перенесено на невизначений термін.

Нагадаємо, щовесни у Львові в межах Форуму видавців проводиться Дитячий фестиваль. Цьогоріч він мав відбутись з 15 по 18 травня.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!