Через технічний збій у користувачів «Київстару» зник домашній інтернет

2559 0
Відновити повноцінну роботу інтернету обіцяють ще сьогодні до 18:00.
Фото: Політека

Фото: Політека

Через технічний збій у користувачів мобільного оператора «Київстар» зник домашній інтернет. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

«Друзі, сьогодні виникли тимчасові труднощі у роботі Домашнього інтернету через аварію. Наші технічні спеціалісти роблять усе можливе, щоб відновити роботу сервісів якомога швидше. Ми розуміємо, як потрібен вам зараз інтернет. Приносимо вибачення за незручності та надамо компенсацію усім, хто зазнав складнощів, які пов’язані з тимчасовим збоєм деяких сервісів», – ідеться в повідомленні.

Користувачі у коментарях скаржаться на те, що в них від ранку 21 травня не працює домашній інтернет. Також скаржаться й на те, що не працює телефон підтримки та особистий кабінет.

Відновити повноцінну роботу інтернету обіцяють ще сьогодні до 18:00. 

Доповнено

Як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбі мобільного оператора, послуга «Домашнього Інтернету» з 14:00 запрацювала у звичному режимі.

Користувачам «Домашнього Інтернету», які не змогли скористатись сервісом, автоматично нададуть компенсацію у вигляді нетарифікованих послуг, про що вони найближчим часом отримають SMS-повідомлення. Компанія просить абонентів, які зіткнулись із складнощами, перезавантажити комп'ютери і домашні роутери для подальшої коректної роботи.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!