Через тролейбус у Львові травмувалася 56-річна жінка. Доповнено

2617 0
У поліції кажуть, що до них надійшло звернення про травму ноги у тролейбусі.
Фото: Святослав Товстига / Facebook

Фото: Святослав Товстига / Facebook

У Львові на розі вулиць Січових Стрільців та Університетської 56-річна жінка, що бігла за тролейбусом №12, травмувала ногу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив засновник ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига.

Читайте також: На вулиці Княгині Ольги у Львові трамвай наїхав на жінку. Фото

«Зі слів свідків: водій тролейбуса 12 в не призначеному місці на повороті вул. Січових Стрільців – Університетська висаджував пасажирів. Не пересвідчившись і не закривши двері почав рух до кінцевої зупинки, через це старша жінка і дитина травмувались (зі слів свідка випали, хоч є інформація що їх затиснуло дверима) швидка на місці», – написав Святослав Товстига.

У повідомленні також ідеться, що о 13:03 водій висаджував пасажирів перед проходом, не пересвідчившись, що всі вийшли – зачинив двері. Водночас між дверима затиснуло дитячий візок, дитина не постраждала. 

Як уточнила в коментарі Tvoemisto.tv речниця Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, до правоохоронців надійшло звернення, що жінка травмувала ногу у тролейбусі, проте обставини інциденту ще має розглянути слідство.

Читайте також: У львівському трамваї травмувався 15-річний хлопець

Tvoemisto.tv також звернулося по коментар до ЛКП «Львівелектротранс».

Доповнено

За інформацією прес-служби ЛМР, на тролейбусній зупинці «Університет» трапилося ДТП за участі тролейбуса та 56-річної жінки з однорічною онукою. Жінку з травмою ноги забрала швидка. Затримок у русі тролейбусів немає

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!