Політична реклама

Через тиждень у Львові не повинно бути паркувальних замків

2042 1
Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка доручив прибрати упродовж тижня у місті всі паркувальні замки на проїжджій частині доріг. Про це він сказав 5 грудня на засіданні виконкому Львівської міської ради.

На засіданні до нього звернувся секретар Львівської міської ради Василь Павлюк, який наголосив, що у місті кожен, хто хоче, в старій частині міста може поставити «обмежувачі, закрити на ключ» і сам лише цим паркомісцем користуватися.

Якщо місто за це бере гроші, зауважив Павлюк, тоді нехай, але якщо ні – тоді, наголосив він, з цим «масовим» явищем треба навести порядок.

«Раніше їх було знято, але зараз це знову масово», – сказав Василь Павлюк.

Синютка натомість запевнив, що встановлювати такі обмежувачі на проїжджій частині у місті ніхто не давав, відтак він доручив Галицькій районній адміністрації спільно з управлінням транспорту впродовж тижня «демонтувати всі перешкоди в місті», - повідомляє ZAXID.NET.

Якщо протягом тижня замки не будуть зняті, то, як повідомили медіа-порталу "Твоє місто" в прес-службі Львівської міської ради, водії та перехожі можуть телефонувати в міське управління транспорту та зв`язку ЛМР за номером телефону: 261 55 66. 


Читайте також:
6 Грудня, 2011 13:20
василь Ну-ну, цікаво, чи Павлюк також за те, щоб забрати шлагбаум на в'їзді в Криву Липу. А то він ключики має до нього, а якщо я хочу туди в'їхати, щоб попити кави у їхньому ж Дабліні - то мушу шукати паркомісце деінде...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!