Через удари росіян частина Києва залишилась без світла, в області працює ППО

1211 0
В області працює ППО.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що через удари по енергооб’єктах частина столиці залишилась без електропостачання.

Джерело: мер Києва Віталій Кличко, голова ОВА Олексій Кулеба

«У результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури, частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання. Всі служби працюють. Детальніше – згодом», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб’єкту, що живить близько 350 тисяч квартир у Києві. Фахівці ДТЕК, НЕК «Укренерго», разом з іншими екстреними службами й органами влади роблять все можливе для якнайшвидшої стабілізації ситуації.

Очільник Київщини закликав мешканців перебувати в укриттях.

«В області працює ППО. Залишайтеся в укриттях та безпечних місцях», – написав Кулеба.

За його словами, на Київщині в одній з громад зафіксували влучання. В області працює ППО, ракетна атака триває. Кулеба також попередив мешканців про загрозу повторних обстрілів. 

Нагадаємо, вранці 31 жовтня по всій Україні оголосили повітряну тривогу. У низці облатсей чутно вибухи та працюює протиповітряна оборона. 

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!