Політична реклама

Через урочисту ходу завтра у Львові обмежать рух транспорту

1234 0
Вшановуючи пам'ять про видатну подію в історії української державності - 95-ту річницю утворення ЗУНР, під супровід патріотичних та стрілецьких пісень завтра у Львові відбудеться урочиста хода.

Урочистою ходою пройдуть учнівська та студентська молодь, ГО та всі охочі мешканці міста, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Початок формування колони о 13.45 год перед пам’ятником Іванові Франкові. Старт колони о 14.00 год. Маршрут: вул Університетська – Озаркевича – Ярослава Мудрого – Шевченка – Янівське кладовище. По маршруту слідування колони відбуватиметься ситуативне перекриття руху.

Кінцевим пунктом ходи є Меморіал Українським січовим стрільцям, що на Янівському кладовищі. Тут відбудеться покладання квітів, запалення поминальних лампадок, панахида та громадське віче.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!